Sales Manager Retail NL

Apply now

Sales Manager Retail NL

Overal zie je Doppers. Maar weet iedereen die uit zo’n flesje drinkt ook wat de boodschap in/van deze fles is? Helaas niet. En die boodschap overbrengen als onze flessen via retailers worden verkocht, dat is al helemaal een uitdaging. Sales Manager Retail en E-tail Nederland dat is JOUW uitdaging! Toch?

FULL-TIME · HAARLEM

Dit ben jij. Toch?
Jij wilt impact maken. Nee, Impact – met een hoofdletter I. Jij bent nog meer gedreven dan een vlot op de Atlantische oceaan en jij weet een glas water aan een goudvis te slijten. Commercieel, jazeker, maar dan wel met de gun-factor. Jij houdt het doel voor ogen – schoon water in elke oceaan en uit iedere kraan – en kan dit vertalen in een ijzersterke (r)e-tail strategie. Ben je ook nog eens ‘fun, connected, proactive and responsible’, sterk in netwerken, onderhandelen en communiceren? Bingo! We hebben een match.


Wat ga je doen als Sales Manager Retail en E-tail Nederland?
Als je denkt dat bijna iedere Nederlander wel een Dopper in z’n keukenkastje heeft staan, dan heb je een punt. Maar jouw doel is niet Doppers verkopen. ‘Huh, wat?!’ Oké, misschien dat ook. Het realiseren van upsell wat betreft de Dopper Steel, Insulated en Glass staat ook op het lijstje. Maar jij wil vooral zorgen dat mensen geen single-use waterflesjes meer gebruiken. Want ook al hebben heel veel mensen al een Dopper, de missie erachter ligt vaak niet in dat keukenkastje. En jouw functie is nog uitdagender: jij gaat er namelijk voor zorgen dat deze missie de consument ook bereikt via onze retailers en e-tailers!

Hoe? Jij bijt je vast in het managen van de relaties met de bestaande retailers als een witte haai in een surfboard. Je gaat graag naar trade shows en op bezoek bij retailers om te kijken wat er speelt en hoe je hen ons verhaal nog beter kan helpen vertellen. Geen ruimte voor onze missie? Geen sale. Je haakt retailers aan op duurzame campagnes, je zorgt dat onze producten en missie niet te missen zijn. Zowel instore als online. Onze (r)e-tailers kunnen rekenen op de coolste displays, online video content en concepten voor een shop-in-shop of een etalage waar mensen voor in de rij gaan staan. En iedereen die maar bij een (r)e-tailer werkt, wordt onmiddellijk ook Dopper ambassadeur, dankzij jouw aanstekelijk enthousiasme en training-skills. Iedere retailer en e-tailer zal direct op zoek gaan naar een pen om onze P.E.T. Free Pledge te tekenen en daarmee zelf ook voorgoed afscheid te nemen van de pet-flessen op kantoor!

Samen met de Sales Manager Nederland, zorg jij dat Dopper marktleider blijft en dat je zelf je sales- en missie targets behaalt. Jij werkt samen met onze Marketeers om bij iedere campagne onze retailers aan te haken. Als Sales Manager Retail en E-tail Nederland rapporteer je aan onze Sales Manager Nederland.

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Bart, Jitske en Katherine. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk.

Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • +5 jaar aantoonbare sales ervaring in retail/e-tail;
  • Gevestigd in de randstad;
  • Bereid om binnen Nederland te reizen. Je bent veel onderweg aangezien onze partners gevestigd zijn door het hele land;
  • Ervaring met het bouwen van een merk in retail.


What’s in it for you?
Ook al is onze fairchain koffie nog zo legendarisch, wij snappen ook wel dat er meer nodig is dan een fatsoenlijke shot cafeïne om jou te laten solliciteren. Wat is er dan wél zo bijzonder aan het werken bij Dopper? Allereerst heb je bij Dopper niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld. En onze missie verbindt alle Dopper-collega's. Hoe verschillend we ook zijn. Kumbaya. Maar voordat je denkt dat we iedere ochtend zingen over schone oceanen en 160 uur per week strijden voor de goede zaak: dat doen we dus niet. Klinkt best aardig toch? Maar er is nog meer. Op dit moment groeit Dopper als een malle. En vooral internationaal. Dit is dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren. Je hebt ook nog eens een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen.

Natuurlijk vinden wij Dopper echt een great place to work. En dat is officieel: we staan in de lijst als ‘Great Place to Work 2019’! Niet overtuigd? Hier vind je 10 redenen waarom we het hier zo leuk vinden.

Ga je solliciteren? Natuurlijk ga je dat! Zorg je er wel voor dat wij je sollicitatie uiterlijk 18 november ontvangen?

Heb je vragen, Donata Leeflang (Recruitment) vindt het leuk om van je te horen: stuur een mail naar donata@dopper.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.