Impact Marketing Specialist NL

Apply now

Impact Marketing Specialist NL

Dopper zoekt een marketeer die impact kan maken in de Nederlandse markt. Iemand die niet alleen kickass campagnes kan leiden wanneer we een nieuwe fles introduceren, maar die ook onze missie naar het volgende niveau kan tillen. Met jou aan onze zijde worden alle Dutchies Dopper-ambassadeurs die onze boodschap verder verspreiden met iedere slok die ze nemen.  

FULL-TIME · HAARLEM

Dit ben jij. Toch?
Jij wil impact maken (had je niet verwacht met deze functietitel hè?). Oftewel: jij hebt een bijna beangstigende dosis lef en leeft om het verschil te maken. Natuurlijk heb je ook nog de drive en ervaring om dit voor elkaar te krijgen. Een podium, daar klim jij zo bovenop. En jij durft best als eerste iets nieuws te proberen. Een telefoontje naar Sir David Attenborough voor een samenwerking? Een activatie IN de Hofvijver? Jij droomt Groot en je weet hoe we kunnen zorgen dat onze boodschap aankomt. Je werkt het beste in een team. Want dat is gewoon leuker. Je hebt plezier in je werk en je bent erg verantwoordelijk. Deadlines en budget verlies jij niet snel uit het oog.  

Een dag in het leven van een Impact Marketing Specialist
Wat ga je doen bij Dopper? De wereld redden, duh! Maar wat houdt dat in? In Nederland zie je OVERAL Doppers. En dat is ook meteen de uitdaging: Hoe krijg je ons merk (en vooral onze missie) echt naar een volgend niveau? Jij bent verantwoordelijk voor de marketingstrategie voor de Nederlandse markt. Maar je staat er niet alleen voor. Jij en je wederhelft uit het salesteam zijn ons dynamische duo: jullie benutten elke kans om onze boodschap naar alle consumenten en retailers in Nederland te krijgen. Drink tap water. Stop plastic pollution. Smile at strangers. 🙂

Samen met jouw superleuke collega’s werk je aan kickass campagnes en events. Wat voor projecten je tegen gaat komen? Nou, bijvoorbeeld de introductie van een nieuwe Dopper-fles, een nationale wedstrijd voor de beste oplossing voor plastic-vervuiling, een outdoor activatie, impactvolle samenwerkingen met organisaties als National Geographic en al het andere dat er nog meer op je pad komt! 

Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Jitske, Simeon en Bart. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk.


Kun jij deze uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring als marketeer en bent minimaal 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt al eerder aan merken in de Nederlandse markt gebouwd, ze naar een volgend niveau getild;
  • Je bent een Dutchie of hebt in ieder geval veel kennis van de Nederlandse (retail) markt en cultuur;
  • Je kunt goed organiseren;
  • Je ‘ownt’ je projecten en houdt je doelen in het vizier;
  • Je bent connected, proactief, fun en verantwoordelijk. 


What’s in it for you?
Ook al is onze fairchain koffie nog zo legendarisch, wij snappen ook wel dat er meer nodig is dan een fatsoenlijke shot cafeïne om jou te laten solliciteren. Wat is er dan wél zo bijzonder aan het werken bij Dopper? Allereerst heb je bij Dopper niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld. En onze missie verbindt alle Dopper-collega's. Hoe verschillend we ook zijn. Kumbaya. Maar voordat je denkt dat we iedere ochtend zingen over schone oceanen en 160 uur per week strijden voor de goede zaak: dat doen we dus niet. Klinkt best aardig toch? Maar er is nog meer. Op dit moment groeit Dopper als een malle. En vooral internationaal. Dit is dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren. Je hebt ook nog eens een opleidingsbudget om jezelf verder te ontwikkelen.

Natuurlijk vinden wij Dopper echt een great place to work. En dat is officieel: we staan in de lijst als ‘Great Place to Work 2019’! 

Nóg meer weten? Hier vind je 10 redenen waarom we het hier zo leuk vinden.

Ga je solliciteren? Natuurlijk ga je dat. Zorg je wel dat we je gegevens uiterlijk 18 november 2019 ontvangen? 

Heb je vragen? Donata Leeflang (HR/Recruitment) vindt het leuk om van je te horen:
donata@dopper.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.